Overnachten

Stap aan boord van de Semifinca; een compleet en luxe jacht gelegen in de jachthaven bij Dordrecht. Aan boord is alles aanwezig voor een te gek weekendje weg of een complete vakantie. Zo is er een ruime woonkamer met bank en eettafel, een complete moderne keuken en een heerlijk boven en achterdek.

Totaal zijn er vier aparte slaapkamers. Aan de voorzijde van het jacht bevinden zich twee slaapkamers met een stapelbed en een tweepersoonsslaapkamer. Ook is er een heerlijke lichte badkamer met douche. Aan de achterzijde naast de keuken is de grote slaapkamer met een heerlijk tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche.

Het jacht is 17 meter lang, daarom heb je een vaarbewijs en vaarervaring nodig om zelf te mogen varen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan is het altijd mogelijk om een kapitein in te huren.

Prijs vanaf € 60,- per persoon per nacht. Kinderen betalen € 25,- per persoon. De schoonmaakkosten bedragen € 80,-. De borg is € 250,-.

Varen is tegen meerprijs en is exclusief brandstof en havengeld. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden. Zie ook kopje verhuur.

Omgeving

De Semifinca ligt in Jachthaven Westergoot in Dordrecht. Deze stad, met een historisch centrum, ligt verscholen tussen grote rivieren. Met ruim 1000 monumenten die Dordrecht telt, is het rijke verleden goed terug te vinden. De grootste groene trekpleister is het Nationaal Park De Biesbosch. Een unieke rivierdelta met getij. Je verdwaalt er met plezier tussen de wilgenbossen, eilanden en kreken.